Op een rij: de 4 beste brow bars van Amsterdam voor de wenkbrauwen van je leven (2024)

Bazaar-approved schoonheidssalons die jouw de wenkbrauwen naar een hoger niveau tillen.

Door Emma Vloeimans
Op een rij: de 4 beste brow bars van Amsterdam voor de wenkbrauwen van je leven (1)

Denk je aan goede wenkbrauwen, dan denk je instantly aan Cara Delevingne. Een aantal jaar geleden maakte ze abrupt een einde aan de dunne wenkbrauwtrend - die overigens dankzij Rihanna en Bella Hadid recentelijk weer aan populariteit won - en bracht ze volle wenkbrauwen back in business. Sindsdien hebben we veel trends zien komen en gaan; van de perfecte 'Instabrow' tot ferm omhoog gekamde, witblonde exemplaren. Hartstikke leuk, maar niet allemaal even draagbaar. Daarnaast doet een wenkbrauw ongelofelijk veel met je eerste indruk, dus die haren heb je maar beter op orde. Hoe je dat bereikt? Bij een van de beste brow bars van Amsterdam, zoals Just Brows of Nurian Brow Experts. De professionals bij onderstaande Amsterdamse wenkbrauwsalons geven je advies over de wenkbrauw die het best bij jouw gezicht past, inclusief kleur, vorm en onderhoud. We beloven je: na je eerste bezoek ben je om - en had je gewild dat je hier járen eerder aan begonnen was.

Dit is de - verrassend betaalbare! - favoriete lipstick van koningin Máxima >

Beste brow bars van Amsterdam

1

Just Brows

Just Brows wordt gerund door Reyhan en haar team. Stap je er binnen, dan weet je zeker dat het niet de laatste keer is, want ze voorzien je van wenkbrauwen waarvan je niet wist dat je ze had. In een uitgebreid intakegesprek peilt een van de experts watvoor brow bij je stijl past en kijkt ze met een scherpe blik of jouw wensen je ook daadwerkelijk staan. Want trends zijn leuk, maar een wenkbrauw moet wel bij je gezicht passen. Met de juiste technieken (van threaden tot scheren en zelfs knippen) krijg jij wenkbrauwen als nooit tevoren.

Sindskort werkt Reyhan ook met het team van Anastasia Beverly Hills Brows samen, waardoor je ook hun exclusieve golden ratio method boekt bij Just Brows. Kortom: stralende wenkbrauwen gegarandeerd.

BOEK EEN BEHANDELING

Haarlemmerdijk 156, Amsterdam-Centrum

2

Nurian Brow Experts

Nurian is een waar begrip in de wenkbrauwwereld en daarom een van de beste brow bars van Amsterdam. Ook bij Nurian ben je aan het juiste adres voor advies op maat. Want net als elk gezicht, is elke wenkbrauw uniek. Je kunt er terecht voor powder brows - die semi-permanent zijn -, threading, lash lifts en ga zo maar door. Ooit begon Nurian met haar expertise in threading, een Iraans beautyritueel waarbij ze met dunne draad de haartjes in een rits verwijderd - en ja, dat klinkt pijnlijker dan het daadwerkelijk is. Inmiddels heeft Nurian een uitgebreid team om zich heen verzameld en is het aanbod meegegroeid.

BOEK EEN BEHANDELING

Willemsparkweg 160, Amsterdam-Zuid

3

INGEbrows

INGEbrows is al jaren een vertrouwd adres, gevestigd in verschillende Rob Peetoom-salons. Al sinds eind jaren tachtig (!) werkt ze met Rob Peetoom in de beautywereld en heeft ze naar eigen zeggen een perfect 'beauty-oog' ontwikkeld. Inge gebruikt een zelf ontwikkelde meetmethode, die als uitgangspunten uitstraling, balans en verjonging heeft. Kortom: geen sjabloon of one size fits all, maar een advies op maat dat je gezicht in balans brengt.

BOEK EEN BEHANDELING

Verschillende locaties, waaronder Elandsgracht 68, Amsterdam-Centrum en George Gershwinlaan 536-538, Amsterdam-Zuid

Advertentie - Lees hieronder verder

4

Thread Amsterdam

Thread Amsterdam is gespecialiseerd in threading, zoals de naam doet vermoeden. Naar eigen zeggen is het de place to be voor de beste wenkbrauwen en lash lifts. Threaden doen ze overigens niet alleen bij je wenkbrauwen: als een van de weinige salons kun je hier terecht voor het ontharen van je hele gezicht. Daarnaast biedt de salon ook cursussen aan, voor iedereen die de fijne kneepjes van het vak zelf graag onder de knie krijgt.

BOEK EEN BEHANDELING

Rijnstraat 19, Amsterdam-Zuid

Meer van Harper's BAZAAR

Op een rij: de 4 beste brow bars van Amsterdam voor de wenkbrauwen van je leven (6)

Beauty

Deze haarkleurtrend is dus dé obsessie van celebsHarvard: dit zijn de beste sporten voor gezondheidZó pak je vermoeide ogen aan Dít zijn de leukste nieuwe beautyproducten

Advertentie - Lees hieronder verder

Shop de 7 beste hittebestendige make-up productenOp een rij: de 7 beste shampoos voor krullenWordt Julia Roberts' haarkleur de nieuwe trend?Dít is de beste mascara volgens beautyredacteuren
Harper's BAZAAR + JuvédermOverweeg je fillers? Lees dan dit advies Deze simpele anti-aging truc wil je kennenHét beautynieuws van dit moment Haarkleuring mislukt? Hier vind je de oplossingen

Advertentie - Lees hieronder verder

Op een rij: de 4 beste brow bars van Amsterdam voor de wenkbrauwen van je leven (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated:

Views: 6000

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.